Goran Vesić potpisao podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.03.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i zamenik šefa izbornog štaba ove stranke podržao je danas potpisom kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Goran Vesić potpisao podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića (VIDEO)

Foto: Republika

Vesić je kanidaturu potpisao u prostorojama opštinskog odbora Srpake napredne stranke na Zvezdari u Bulevaru kralja Aleksandra.

 
Tom prilikom, zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić je izjavio: 

- Desetine hiljada građana, koji u ovom trenutku potpisuju podršku, predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića govori o tome kakvu on ima podršku u narodu. 

Glas za Aleksandra Vučića i njegov reizbor za predsednika Srbije, značiće da će prosečna plata u Srbiji 2026. godine biti hiljadu evra, dok će u Beogradu biti hiljadu dvesta osamdeset evra. Prosečna penzija iznosiće petstotina evra. Nastavićemo da otvaramo fabrike i nova radna mesta, nastavićemo da gradimo puteve i pruge, nastavićemo da gradimo Srbiju. 

Ono što je najvažnije, u ovo vreme političke i ekonomske nestabilnosti u Evropi, glas za Aleksandra Vučića, znači glas za mir i glas za stabilnost, a to je u ovome trenutku najpotrebnije. Mir i stabilnost jedino može da obezbedi Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading