SVE JE JASNO: On će biti glavna uzdanica reprezentacije u Kataru! Selektor od ovog fudbalera Zvezde najviše očekuje!

Autor:

Sport

06.03.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo puta je kapiten i golman Crvene zvezde pokazao da sigurno spada u red najboljih čuvara mreže u regionu, a o njegovim kvalitetima neretko se govori i na svetskim fudbalskim meridijanima.

SVE JE JASNO: On će biti glavna uzdanica reprezentacije u Kataru! Selektor od ovog fudbalera Zvezde najviše očekuje!

Foto: Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo u Kataru

Milan Borjan je svakako jedan od najzaslužnijih igrača za sve uspehe koje su postigli crveno-beli u prethodnih pet godina, a vrhunac svoje golmanske karijere trebao bi da doživi na Svetskom prvenstvu koje će se krajem ove godine održati u Kataru.

Njegova nacionalna selekcija Kanade u poslednjoj, trećoj kvalifikacionoj rundi KONKAKAF zone zauzima prvu poziciju u konkurenciji osam reprezentacija i samo im je jedan bod neophpdan u naredna tri susreta kako bi i formalno postali deo svetske smotre fudbala.

Da Fudbalska asocijacija Kanade poštuje ono što je za nacionalni tim učinio tridesetčetvorogodišnji golman ekipe sa stadiona „Rajko Mitić“, govori podatak da je izabran za najboljeh kanadskog fudbalera u mesecu februaru 2022. godine. Borjan je do vrednog priznanja stigao ispred fudbalera koji nastupaju u daleko kvalitetnijim nacionalnim šampionatima širom sveta, nego što je to srpska Super liga, pa samim tim ova nagrada još više dobija na značaju.

Svakako će Srbija na predstojećem Svetskom prvenstvu imati za koga da navija pored nacionalne selekcije naše zemlje koja je odavno obezbedila učešće u Kataru 2022. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading