ŠOK PREOKRET, LUKAS OBRNUO PLOČU: Folker progovorio o Konstrakti, a evo šta je rekao o odelu u kom je nastupao na Beoviziji, a sad nosi na SVADBI SINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lukas je dao izjavu za naš portal o sinoćnjem nastupu.

ŠOK PREOKRET, LUKAS OBRNUO PLOČU: Folker progovorio o Konstrakti, a evo šta je rekao o odelu u kom je nastupao na Beoviziji, a sad nosi na SVADBI SINA! (VIDEO)

Foto: ST/ V. Lukić

Lukas je danas oženio sina Lazara, proslava je upriličena u luksuznom restoranu, gde je folker dao izjavu za naš portal o svadbi sina, kao i o Beoviziji:

- Najlepši osećaj mi je sad kad sam oženio najstarijeg sina, nisam mu dao nikakav savet u vezi braka, najbolje čovek to sam, snajka mi je dobra devojka, pa je otkrio da će zapevati gostima i da li će uzimati bakšiš:

-Naravno da hoću, ali neću praviti sigurno koncert kao što pojedini pevači rade, a što se tiče bakšiša ja pevam stalno bez bakšiša, na pitanje šta je sin dobio od oca na poklon, Aca nije hteo da otkriva, a tradiciju je kaže sin ispoštovao jer on nije mogao sve da isprati pošto je celo jutro jurio po gradu, ali će biti tu jer će matičar uskoro doći u restoran.

Otkrio je i da nosi odelo od sinoć sa nastupa, ali da ne želi da komentariše dešavanja, pa se ipak predomislio:

- Imao sam dobru nameru, hteo sam da uradim nešto za svoj narod, neko je odlučio da ima nešto bolje, šta ću ja tu onda, ništa ja tu ne gubim, nisam se čak ni iznervirao ni naljutio, od toga nema vajde.

Za pesmu pobednice kaže da mu se ne dopada, ali da mu se dopala pesma Sare Jo, Baneta MVP, Julije, te da su i u polufinalu bile bolje pesme nego na finalu, ali da će svakako navijati za našu predstavnicu jer predstavlja našu zemlju

Ceo intervju pogledajte na početku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

07.03.2022 10:35

Ne može on da razume pobedničku pesmu. Tačno je i da Konstrakta nije za svakoga, ali je ohrabrujuce što je sve više ljudi koji razumeju.