VELIKA PODRŠKA VUČIĆU: Predsednik SNS dobio više od 110 hiljada potpisa za samo tri sata

Autor:

Vesti

06.03.2022

12:37 >> 14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prikupljanje potpisa počelo je danas u podne.

VELIKA PODRŠKA VUČIĆU: Predsednik SNS dobio više od 110 hiljada potpisa za samo tri sata

Foto: Tanjug

Za samo tri sata, to jest do 15 časova, na novou Srbije lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" prikupila je više od 110.000 potpisa podrške Aleksandru Vučiću za predsednika Srbije. 

Nakon toga prekinuto je prikupljanje potpisa. 

Podsetimo, odmah nakon što je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predsojećim izborima 3. aprila, širom Srbije je počelo prikupljanje potpisa za predstojeće izbore. 

Članovi i simpatizeri SNS su već počeli da se skupljaju širom Srbije zbog prikupljanja potpisa. 

U Ljuboviji, Malom Zvorniku, Rumi, Novoj Crnji, Ljigu, Kruševcu, Zremnjaninu, Arilju, Lazarevcu, Mladenovcu, Kraljevu, Senti, Priboju, Čačku, Surdulici, Bajinoj Bašti, Aleksandrovcu, Surdulici, Inđiji i u gotovo svim drugim gradovima već su se stvorili ogromni redovi pristalica SNS. 

Potredsednica SNS Ana Brnabić, predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Saveza vojviđanskih Mađara Ištvan Pastor prvi su svojim potpusima podržali potpisokandidaturu predsednika SNS Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 3. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mina

06.03.2022 12:49

Cifre sve pokazuju , reči su suvišne!

Ali

06.03.2022 13:00

Nesrecnici.

Krman

06.03.2022 15:34

Naravno da je dobio toliko potpisa. On je najveci drzavnik kog je Srbija ikada imala i narod ga voli. Covek koji brine o starima i mladima, balansira izmedju Istoka i Zapada. Jedan marljiv, vredan covek i veliki domacin.

Stefan

06.03.2022 21:41

Snažna i iskrena sa mnogo ljubavi podrška Aleksandru Vučiću za predsednika!