KRAH BRAKA KRISTINE KOVAĆ ŠOKIRAO JE MNOGE: Težak razvod pevačice i muzičara obavijen je VELOM MISTERIJE, sad je otkrivena ISTINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Kristine Kovać i njenog supruga bio je dugo obavijen velom tajne, a sad je otkrivena istina!

KRAH BRAKA KRISTINE KOVAĆ ŠOKIRAO JE MNOGE: Težak razvod pevačice i muzičara obavijen je VELOM MISTERIJE, sad je otkrivena ISTINA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Bivši suprug Kristine Kovač, muzičar Igor Perović koji je bio deo grupe Plejboj, proveo je sa umetnicom punih sedam godina u braku, a o njihovom razvodu malo toga se zna. Kristina i Igor venčali su se 2003. godine, napravivši intimno venčanje, posle šest godina zabavljanja.

Budući da je dobar deo života provela sa Perovićem i podarila mu ćerku Taru, stiče se utisak da je njihova ljubav bila veoma jaka, ali nažalost, iako su stali na "ludi kamen" , to ipak nije bilo za ceo život. Pevačica i kompozitorka, koja danas živi i radi u Švedskoj, retko govori o svom bivšem suprugu, a njihov razvod kao da je obavijen velom misterije.

Tokom solo karijere, Kristina je dobijala veliku podršku od strane supruga, te su rado bili viđeni na različitim gradskim dešavanjima, a niko nije mogao da pretpostavi da će njihovoj ljubavi doći kraj, naročito što je na svet 2008. godine došla njihova ćerka Tara.

Zajedničkim dogovorom, kako je pisao "Story" , doneli su odluku da se 2010. godine razvedu, te se umetnica iselila iz njihovog zajedničkog stana, a o razlozima za krah braka nisu želeli da komentarišu, već su vrlo pažljivo čuvali svoju privatnost.

 

 

- Moj posao i moja muzika jedini su razlozi zbog kojih se uopšte i pojavljujem u medijima. Nadam se da ćete razumeti da moja politika čuvanja privatnog života od javnosti važi u svakom slučaju, pa i u ovom - rekla je tada Kristina Kovač za Story magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran

06.03.2022 13:08

Promućkaj i prospi. To je vaš članak

Odgovori 28 1