MISTERIJA KONAČNO OTKRIVENA: Pobednica Beovizije Konstrakta otkriva sve što je zanimalo JAVNOST, MORAM DA SE SABEREM, ne mogu ovde da glumim klovna! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Beovizije" otkrila je pred našim kamerama sve što je zanimalo javnost!

MISTERIJA KONAČNO OTKRIVENA: Pobednica Beovizije Konstrakta otkriva sve što je zanimalo JAVNOST, MORAM DA SE SABEREM, ne mogu ovde da glumim klovna! (VIDEO)

Foto: Republika

Konstrakta, predstavnica na Evroviziji

Pobednica ovogodišnje "Pesme za Evroviziju" je fenomenalna Ana Đurić, pod umetničkim imenom Konstrakta. Ova ekscentrična umetnica svojom autentičnošću pobrala je sve simpatije stručnog žirija i publike, te je odabrana da nas predstavlja na Evroviziji u Torinu.

Nastupom je oborila sa nogu celu Srbiju i region sa pesmom "In Corpore sano", te su svi jednoglasno tapšali i bodrili je tokom emitovanja numere koja se izdvojila iz mase prvim taktovima i  slušanjem još na prvoj polufinalnoj večeri, te je bila veliki favorit za pobedu.

Sjajna Konstrakta je nakon pobede progovorila za naš portal i otkrila da li je očekivala pobedu, kao i koji su joj planovi za dalje.

- Iznenadila sam se, još mi nije jasno šta se dešava, bilo je suza od strane članova ekipe, a ja ću kasnije da plačem, a sada idem kući jer umetnica mora i da spava, popićemo po čašu vode i idemo da spavamo- zatim je otkrila koje bio zadužen za osmišljavanje koreografije, kao i da li će se nešto menjati u nastupu za Evroviziju:

Republika

Foto: Republika

Ana Đurić Konstrakta

 

- Bavile su se Konstrakte i dens hor starih Latina, što se tiče promene ne znam kako ide ta cela procedura, da li ćemo dobiti neki tim, zaista ne znam, meni je ovo ovako ok i ne bih menjala, a što se tiče njenih favorita Konstrakta je priznaje:

- Sve pesme su lepe, što se naših predstavnika tiče, inostrane nisam stigla da ispratim, umetnica je morala da radi, da ide na puno proba svaki drugi dan, ali sad ću sigurno ispratiti, nisam očekivala da ću biti prva u trendingu i da će se sve preokrenuti za 24 sata, desila se neka kolektivna misterija, pa je otkrila šta je to što je njenu pesmu izdvojilo od ostalih:

Republika

Foto: www.youtobe.com

Ana Đurić Konstrakta

 

- Tekst, emocija, aranžman, muzika, nastup,ljudi, sve zajedno, došao je trenutak za tu pesmu, pa je progovorila o tome da joj poslednjih dana ljudi masovno pišu po društvenim mrežama, to je jedna agonija, zaista nisam stigla da pogledam, a inače sam slabo na tim mrežama, sutra ću da otvorim, pa ću polako da idem redom, u principu je dobro, zadovoljna sam reakcijom i prijemom, ne radimod juče, godinama unazad radim, a na pitanje kako su njena deca reagovala na ovu pesmu, umetnica je kao iz topa izgovorila.

- Mama, ti si car, svidelo im se, sad ću videti kad dođem kući

- Kad staneš ispred 700 kamera, moraš da se sabereš, ne mogu ovde da glumim klovna i budem ushićena, pokušavam da se fokusiram i odgovorim kako treba, ništa više od toga, moje uzbuđenje je posebna priča, zaključila je Ana nakon pitanja da ne deluje previše ushićeno.

CEO PRILOG MOŽETE VIDETU U VIDEU NA POČETKU TEKSTA:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Радослав Радовић

06.03.2022 09:37

Ово је таман за такав ниво. Пјевати са вјештачком музиком, говорити текст који не значи ништа и прати руке док све то траје.Умјетник мора да буде здрав.То је порука-Ако је здрав, на евровизији неће направити ништа.Да је отишла брката у воним чизмама и огрнута у хаљину од САД-а заставом могли би очекивати неки резултат.

Odgovori 6 11
Equilibrium

06.03.2022 10:20

@Радослав Радовић - Драго ми је да ће нас ова песма представљати на такмичењу. Можда неће победити али ће се итекако видети и чути( ко уме да слуша и гледа шире а не само голотињу и примитивизам, сервиран од стране многих извођача) слику стања у нашем здравственом и социјалном систему а прање руку и цео ефектан наступ са кореографијом је симболичан перформанс, који, нажалост већина са ових простора не може да разуме, пошто схватају само оно што им је инстант сервирано, без могућности да укључе мождане вијуге и размисле...

Odgovori 11 6
Drexovac

06.03.2022 13:05

Auuuuuuu Ala smo propali kao nacija .......

Ivan

06.03.2022 14:52

@Drexovac - Nacija je odavno propala uništavanjem mozga uz rialiti emisije, folk droplje i slično, e sada je došlo vreme za pranje ruku.

Odgovori 10 1