Otkriveni svi SKANDALI druge polufinalne noći na Beoviziji: Sofronijević obelodanio sve, pa otkrio da li će pasti VERISBA na nastupu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević ne krije da je uzbuđen zbog večerašnjeg nastupa, a otkrio je i sve šta se krije iza skandala na drugoj polufinalnoj noći.

Otkriveni svi SKANDALI druge polufinalne noći na Beoviziji: Sofronijević obelodanio sve, pa otkrio da li će pasti VERISBA na nastupu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Na večerašnjoj Beoviziji finalnoj noći, takmičari su spremni kao zapete puške kako bi se pokazali u što boljem svetlu, a pred sam početak Aca Sofronijević otkrio je sve o skandalima koji su se desili tokom druge polufinalne noći. 

Naime, svi su upoznati sa skandalima, koji su takoreći sastavni deo ovakvog šouprograma, a sada je Sofronijević odlučio da otkrije sve detalje i šokira javnost. 

 

 

- Mi smo stalno sa ljudima, tako smo naučili, da budemo opušteni! Znate kako, ja sam presrećan što smo ušli u finale, imamo kvalitetnu i ozbiljnu opesmu. Verujem da ćemo se dobro plasirati - rekao je Sofronijević, pa otkrio da li je bilo skandala u drugo polufinalnoj noći:

Republika

Foto: Republika.rs

Aca Sofronijević Beovizija 2022

 

- Nije bilo, sve je bilo normalno i lepo, možda je falila neka čaša vina, da se opustimo svi lepo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading