KAD UMREM HOĆU DA ME SAHRANITE OVDE: Nakon teške borbe sa opakom bolešću, poznata pevačica POTRESLA javnost objavom!

Autor:

Zabava

06.03.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nada Obrić sve je iznenadila svojom odlukom gde želi da bude sahranjena kada umre!

KAD UMREM HOĆU DA ME SAHRANITE OVDE: Nakon teške borbe sa opakom bolešću, poznata pevačica POTRESLA javnost objavom!

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić obezbedila grobno mesto za sahranu, želi da počiva na Bežanijskom groblju pored bivšeg muža, objavom je rastužila mnoge i svi su se zapitali šta se dešava sa pevačicom

Za razliku od svojih kolega koji se zgrožavaju i na samu pomisao o smrti, sahranama i pisanju testamenta za života, Nada Obrić kaže da nema problem sa tim. Pevačica koja je po četvrti put pobedila rak, otkrila je da je sve tehničke obaveze oko svoje smrti rešila na vreme.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Lepa Lukić

 

–Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali je l’ napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju. Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj – objašnjava Nada za Star i dodaje:

-Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading