Goca Božinovska napadnuta, Mirko POLUDEO OD BESA: Šijan urlao na majku, hoće da mu UNIŠTI BRAK? (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan je navodno doživeo pomračenje zbog majke Goce Božinovske, pa počeo da urla na nju.

Goca Božinovska napadnuta, Mirko POLUDEO OD BESA: Šijan urlao na majku, hoće da mu UNIŠTI BRAK? (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić/printscreen/instagram.com/bojana_rodic

Pevačica Goca Božinovska poznata je kao neko ko priča bez dlake na jeziku, pa je upravo zbog toga napravila ozbiljan problem i rođenom sinu. Kod Sanje Marinković u emisiji je kao iz topa rekla da svi muškarci varaju svoje žene, pa ju je Mirko napao kad je to čuo!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Goca Božinovska

 

Goca je iskrena, nekad i ne razmišlja šta priča, nije ona imala lošu nameru, niti je aludirala na to da Mirko vara Bojanu. Nego je tema bila takva, govorilo se o varanju u braku, a Goca je samo rekla da je svaki muškarac sklon švaleraciji, kao i da se žene kada se udaju zapuste i posle se pitaju što im muž ima drugu. Naravno, tu emisiju je gledala i njena snajka Bojana, pa je odmah skočila na Mirka da ga smara na tu temu. Nije mu direktno rekla o čemu se radi, ali ga je upozorila da zaboravi i na nju, i na sina samo ako mu padne na pamet da se švaleriše. Tek kasnije Mirko je shvatio šta se desilo i zbog čega je Bojana vodila sa njim takav razgovor – priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Bio je besan kao ris. Odmah je otišao kod Goce i počeo da urla. Pitao je da li razmišlja šta priča na televiziji i da je zbog nje upravo imao problem sa ženom. Goca je pokušala da mu objasni u kom kontekstu je to rekla, ali on nije hteo da je sluša. Rekao joj je da tako može da mu uništi brak i da pazi šta izjavljuje – kaže izvor i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Mirko Šijan Instagram

 

Goca se posle baš nasekirala. Molila je Bojanu da joj oprosti i objasnila da je mislila na to da muškarci varaju žene koje ne mare više za svoje muževe i koje su zapuštene, a Bojana nije ništa od toga. Govorila joj je da Mirko nju voli i da bi umro za nju. Bojana joj je rekla da se ne sekira i da nije ona kriva ni za šta – završava izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Vlada

06.03.2022 09:11

Nije tačno da svi muškarci varaju svoje žene.

Odgovori 13 0
Marinko

06.03.2022 10:28

Uvredila je sve muškarce.

Odgovori 10 0
Kiki

06.03.2022 10:40

Šta bi bilo kada bih ja kazao: Sve žene su neverne.

Odgovori 10 0
Krsta

06.03.2022 11:53

Kazala glupost. To je slično izreci: - Svi muškarci su isti. Glupost.