LJUDSKA VELIČINA: Ukrajinac pokazao poruke podrške od Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor:

Sport

06.03.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser još jednom pokazao svoju veličinu van terena!

LJUDSKA VELIČINA: Ukrajinac pokazao poruke podrške od Novaka Đokovića! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Oružani sukob izmežu Ukrajine i Rusije ušao je duboko u drugu nedelju, a jedan od tenisera koji aktivno učestvuje na ratištu je i teniser Sergej Stahovski. 

Ukrajinac je obustavio tenis i otputovao u zemlju kako bi zadužio vojnu opremu i dao svoj doprinos. 

Da se ne oseća sam u ovoj borbi pobrinuo se Novak Đoković koji je na taj način još jednom pokazao kakav odnos ima prema svim ljudima u nevolji. Stahovski je na svom Instagram profilu podelio poruke podrške srpskog tenisera, u kojima se između ostalog vidi i da je Novak voljan da pruži bilo kakvu potrebnu pomoć.

Staho, kako si? Da li si na ratištu? Razmišljao sam o tebi. Nadam se da će se situacija smiriti uskoro. Molim te, reci mi koja je najbolja adresa na koju mogu da pošaljem pomoć. Finansijsku ili bilo kakvu drugu - napisao je Đoković u poruci Sergeju Stahovskom.

Foto: Printscreen/Instagram/stako_s

Prepiska Novaka i Sergeja

Podsetimo, Ukrajinac je bio jedan od retkih koji je javno pružio podršku srpskom teniseru tokom turbulentnog perioda u Australiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading