FIFA U PROBLEMU: Ukrajinci NEĆE da igraju baraž!

Autor:

Sport

04.03.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolje u Svetskoj fudbalskoj kući!

FIFA U PROBLEMU: Ukrajinci NEĆE da igraju baraž!

Foto: Tanjug/AP

Mikolenko i Zinčenko

Fudbalski savez Ukrajine tražio je od FIFA tela odlaganje utakmice baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru. 

 

 

Ukrajinci su izborili baraž i trebalo je da se sastanu sa Škotima 24. marta u Glazgovu u okviru Puta A evropskih kvalifikacija, ali kako se sada čini izgleda da od tog meča neće biti ništa. Drugi meč ovog dela baraža je duel Velsa i Austrije.

Čak 15 od 23 reprezentativca Ukrajine igra u domaćem šampionatu, zemlji koja je trenutno zahvaćena ratom, pa je i za očekivati da nisu u stanju da igraju meč baraža.

Žreb za Mundijal je 1. aprila, pa ukoliko FIFA odluči da pomeri ovaj meč to bi moglo da joj stvori velike probleme u kalendaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alisa

08.03.2022 11:07

Sramota je kako se neko igra zivotima ljudi u EU i SAD. Postali smo zamorcici za viruse, za ratove. Sad gradjani placaju rat u Ukrajini visokim cenama ..!Uvuceni su protiv svoje volje. A ukrajinci bi mogli nesto i da rade, a ne samo da cekaju miliharde iz EU ..vase milijarde gradjani. Nije ih lako zaraditi.,a oni ih dobiju na tacni samo da prave nered na istoku evrope..