SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: FIFA u klin, Poljaci u ploču! Kako će se sve razrešiti?

Autor:

Sport

28.02.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska fudbalska organizacija FIFA, donela je odluku kada je u pitanju nastup ruskih nacionalnih fudbalskih timova u okviru dodatnog baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: FIFA u klin, Poljaci u ploču! Kako će se sve razrešiti?

Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, nedavno su iz Fudbalskog saveza Poljske saopštili da, ne samo da neće dodatne kvalifikacije igrati na tlu Rusije, zbog ratnih dejstava u Ukrajini, već da protiv nacionalne selekcije Rusije neće uopšte igrati.

S`obzirom da je FIFA donela odluku po kojoj ruska fudbalska reprezentacija može nastupiti, ali bez isticanja državne zastave, kao i bez intoniranja nacionalne himne pred susret, medijima se obratio prvi čovek fudbalskog saveza Poljske, Cezarij Kuleša koji je istakao da Poljaci ostaju pri ranije donešenoj odluci:

- Današnja odluka FIFA za nas je neprihvatljiva. Naš stav ostaje isti: reprezentacija Poljske neće igrati protiv Rusije u plej-ofu za plasman na Svetsko prvenstvo, bez obzira kako će se zvati ruska ekipa - poručio je Kuleša.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se navedena situacija okončati pošto su i nacionalni savezi Češke Republike i Švedske, takođe donele odluku o bojkotu ruskog nacionalnog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading