Brnabić, Dačić i Pastor prvi svojim potpisima podržali Vučića kao predsedničkog kandidata

Autor:

Vesti

06.03.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori će se održati 3. aprila.

Brnabić, Dačić i Pastor prvi svojim potpisima podržali Vučića kao predsedničkog kandidata

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Potpredsednica SNS Ana Brnabić, predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor prvi su svojim potpisima podržali potpisokandidaturu predsednika SNS Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 3. aprila.

Oni su podršku Vučiću pružili u sedištu SNS na Novom Beogradu nakon što je SNS saoštila da je Predsedništvo te stranke donelo odluku da on bude predsednički kandidat koalicione liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Podsetimo, Brnabić se posle sednice zahvalila partnerima SPS-u, JS-u, SVM na tome što su podržali SNS u ovome i što zajedno sa drugim strankama i pokretima izaći u široj koaliciji sa kandidatom Vučićem.

- Kao stranka smo pričali prethodnih nedelja i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata, i ona najbolje govore, govore sve - istakla je ona, prenosi Telegraf.rs.

Izbori će se održati 3. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duki

06.03.2022 13:17

Vucic ima nenormalan broj glasaca i ogromnu podrsku. Svaki drugi kandidat ce morati ozbiljno da se pozabavi, pa da mu se priblizi, ali ne i da ga pobedi. To je ipak nemoguca misija.