PALMA : Korist za sve građane je da Aleksandar Vučić bude PREDSEDNIK, a Ivica Dačić premijer Srbije

Autor:

Vesti

19.02.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma rekao je gostujući na TV Hepi, da je za sve građane najbolje da predsednik Srbije bude Aleksandar Vučić, a da Ivica Dačić bude premijer.

PALMA : Korist za sve građane je da Aleksandar Vučić bude PREDSEDNIK, a Ivica Dačić premijer Srbije

Foto: printscreen/TV Happy

- Naša lista, koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbije se ne zove "Ivica Dačić za premijera Srbije", nego "Ivica Dačić premijer Srbije", jer će on sigurno biti premijer i to će biti korist za sve građane Srbije da nakon predstojećih izbora Aleksandar Vučić i dalje bude predsednik Srbije, a Ivica Dačić premijer Srbije - izjavio je gostujući na televiziji Hepi predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

- Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija traje od 2008. godine i nas vlast i funkcije nisu posvađale, a opozicija se posvađala, a da još nije ni ušla u parlament. Mi ćemo u izbornoj kampanji da govorimo o našim rezultatima i našem programu i da iskoristimo tu međunarodnu popularnost koju je stekao Ivica Dačić. I naš zajednički kandidat za predsednika Srbije je Aleksandar Vučić. Program koalicije koju predvodi Ivica Dačić je usmeren na socijalnu pravdu, a to je temelj i SPS - a i Jedinstvene Srbije od osnivanja naših partija. Zatim naše poruke će biti usmerene ka borbi protiv bele kuge, međunarodnoj saradnji, da nikada nećemo da priznamo takozvano nezavisno Kosovo, nova radna mesta. I to što naše poruke u izbornoj kampanji nisu samo deklarativne, već je sve to vidljivo u rezultatima našeg dosadašnjeg rada - rekao je Palma i dodao:

Foto: printscreen/TV Happy

Dragan Marković Palma

- Na primer, kada govorimo o borbi protiv bele kuge, mi smo prvi u Jagodini doneli odluku da porodica koja dobije četvrto, peto dete, pa nadalje, svakog meseca dobija iz budžeta grada Jagodine 200 evra do punoletstva, a to je ukupan iznos od 43 000 evra za svo to vreme. Imali smo u Jagodini svojevremeno akciju 1200 evra za svako novorođeno dete i ta akcija je trajala 14 meseca, a bila je najavljena godinu dana ranije. Takođe smo pomagali sve one koji imaju 38 i više godina, a nisu ušli u brak, da kada uđu u brak dobiju 3000 evra. Danas grad Jagodina svakog meseca daje 200 evra u dinarskoj protivvrednosti nezaposlenim trudnicama i porodiljama. Dakle, sve ono za šta se mi zalažemo možemo i da pokažemo da smo uradili. Isto se odnosi na nova radna mesta. Srbija danas ima najmanju stopu nezaposlenosti u istoriji, a Jagodina je među prvima napravila industrijsku zonu i dovela investitore. Strani investitori dolaze u Srbiju jer postoji sigurnost kapitala, stabilnost kursa evra, politička stabilnost i ta politička stabilnost i sve ostalo biće i posle izbora. U predizbornoj kampanji možete da pričate i obećavate, ali prvo morate da podnesete izveštaj šta ste vi radili dok ste bili na vlasti, a tek onda šta je vaš program za naredni period - poručio je Marković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading