BROJ JEDAN U BEOGRADU: GIK proglasio listu "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve"

Autor:

Vesti

17.02.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izborna lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", za izbore za odbornike Skupštine Grada Beograda proglašena je danas od strane Gradske izborne komisije.

BROJ JEDAN U BEOGRADU: GIK proglasio listu "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve"

Foto: Tanjug

Gradska izborna komisija je danas proglasila izbornu listu broj 1 - "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", za izbore za odbornike Skupštine Grada Beograda.

Ta izborna lista ispunjava uslove iz Zakona o lokalnim izborima u pogledu zastupljenosti manje zastupljenog pola na izbornoj listi, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Dodaje se da je uz izbornu listu priložena sva zakonom propisana dokumentacija i da ona ispunjava uslove za proglašenje.

Srpska napredna stranka prva je juče Gradskoj izbornoj komisiji predala listu za beogradske izbore koji će se održati 3. aprila.

Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", za beogradske izbore, koju je potpisima podržalo oko 12.500 građana, je potpredsednik SNS Aleksandar Šapić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading