UVEK MOŽE BOLJE, ZAJEDNO MOŽEMO SVE! Doktorka Grujičić poslala moćnu poruku nakon što je SNS predala listu!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Danica Grujičić, koja je prva na listi SNS za parmalentarne izbore, oglasila se nakon što su naprednjaci predali listu Republičkoj izbornoj komisiji.

UVEK MOŽE BOLJE, ZAJEDNO MOŽEMO SVE! Doktorka Grujičić poslala moćnu poruku nakon što je SNS predala listu!

Foto: ST/D. KADIĆ

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju doktorka Danica Grujičić koja je prva na listi Srpske napredne stranke za republičke izbore rekla je da je prihvatila ponudu da bude prva na listi zbog svega onoga što je u prethodom periodu urađeno.

Ona je dodala da želi da sve ono što ima u Beogradu ima i svako mesto u Srbiji.

- Prihvatila sam ponudu da budem prva na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Srpske napredne stranke zbog svega onoga što je u prethodom periodu, posebno u poslednjih 7 godina, urađeno ne samo u zdravstvu, nego u celoj Srbiji i želim da se taj trend nastavi. Kao lekar sam svedok koliko je za poslednjih nekoliko godina uloženo u zdravstvo i znajući sa koliko teškim bolestima se kolege i ja suočavamo svakog dana, smatram da taj trend mora da se nastavi - nova oprema, novi lekovi, najsavremenije lečenje, tako da nijedan naš građanin ne mora da ide u inostranstvo da se leči - rekla je dr Grujičić.

Doktorka je takođe istakla i da je mnogo urađeno u oblasti infrastrukture i da to svi mogu da vide.

- Takođe, zbog svega onoga što je urađeno u infrastruktur poslednjih nekoliko godina. Želim da asfalt bude do svakog sela, želim da sve ono što mi imamo u Beogradu ima svako mesto u Srbiji - i dobru zdravstvenu zaštitu, i dobro školstvo, i naravno sve ono što podrazumea savremeni način života. Nadam se da će se u narednom periodu ovi planovi ostvariti. Uvek može bolje. Zajedno možemo sve - rekla je doktorka Grujičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slaki

16.02.2022 15:29

Zena koja se ne stidi da kaze ono sto misli! Odlican strucnjak i veliki covek!

Borislav

16.02.2022 15:29

Danicin elan i želja za boljim zdravstvom može mnogo toga pozitivnog da donese našoj državi

Ljubomir

16.02.2022 15:38

Sns ima najbolju listu.