GLUMAC DEP NAGRAĐEN MEDALJOM: Hvala predsedniku, ostaću joj dosledan i učiniću sve da ovo bude otelotvorenje moje obaveze ovde

Autor:

Vesti

15.02.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Džoni nagrađen je Zlatnom medaljom za zasluge. Istakao je da je to za njega veoma važan trenutak na koji je ponosan.

GLUMAC DEP NAGRAĐEN MEDALJOM: Hvala predsedniku, ostaću joj dosledan i učiniću sve da ovo bude otelotvorenje moje obaveze ovde

Foto: Tanjug

Kako je rekao, imao je priliku i pre mnogo godina je bio blagosloven da upozna veoma čudnog čoveka za kog je odmah znao da ne pripada Holivudu.

Republika

Foto: Tanjug

Džoni Dep i Aleksandar Vučić

- Njegovo ime je Emir Kusturica. Postao je brat, njegova porodica je postala moja, gledao sam kako mu deca odrastaju, ostvarili smo vezu od prvog dana. To dosta govori o jednoj osobi. Kad vas voli, voli, uvek kaže šta misli i veruje, i to mi se sviđa kod njega. Svrha rada i da se osnuju nova radna mesta i stvori posao, želim da doprinesem tome sa Emirom. Ovde ljudi misle da je svrha najpre iskoristiti ovaj trenutak, a to sam saznao od mnogih dobrih duša koje sam upoznao u ovoj zemlji. Napravio sam ovde film sa ekipom koja je bila spektakularna. Verujem da postoji dosta talenta koje ćemo ovde tek naći. Zaista želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću i ova medalja za zasluge koju sam primio, drago mi je što ste mi je dodelili i ostaću joj dosledan i učiniću sve da ovo bude otelotvorenje moje obaveze ovde - rekao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading