SAD IM SMETA I DŽONI! Slavni glumac na udaru kvazi elite i fejk ekologa zbog prijateljstva sa predsednikom Vučićem! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

15.02.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Džoni Dep našao se na udaru lažne elite i ekologa, a sve zbog toga što je prijatelj sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem!?

SAD IM SMETA I DŽONI! Slavni glumac na udaru kvazi elite i fejk ekologa zbog prijateljstva sa predsednikom Vučićem! (VIDEO)

Foto: Republika

Lažni ekolozi predvođeni aktivistom pokreta "Kreni-promeni" Savom Manojlovićem napali su slavnog glumca Džonija Depa. Njima smeta prijateljstvo holivudske zvezde i predsednika Srbije.

Anti-putarka Ljiljana Bralović, kojoj smeta i što se širom naše zemlje grade putevi, sada je osula paljbu po Depu.

- Mi smo ovde došli da pitamo Džoni Depa koliko je koštalo naših para njegovo prijateljstvo sa Vučićem - istakla je Ljiljana koja je bila rame uz rame sa Savom Paćotijem ispred Palate Srbija, gde je predsednik Vučić delio odlikovanja glumcima, umetnicima, lekarima, sportistima...

 

 

Prethodno je i akademik i osvedočeni pristalica opozicije Dušan Teodorović imao šta da zameri Depu.

Čujem da će Vučić da dodeli odlikovanje Džoniju Depu. Koje zasluge Džoni Dep ima za razvoj Srbije? Evo, ja poručujem Džoniju Depu: U moje ime niste dobili orden, dao vam ga je Vučić - poručio je Teodorović.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading