SELO U STRAHU! Komšije muškarca koji je osumnjičen za silovanje kod Prokuplja: Nismo bili srećni kada se vratio iz zatvora

Autor:

Hronika

15.02.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je muškarac V. S. (33) silovao svog poznanika nakon što su se zajedno vraćali iz kafane potresla je Prokuplje, a meštani sela iz okoline gde se sve desilo otkrili su da je osumnjičen već bio u zatvoru zbog pokušaja silovanja.

SELO U STRAHU! Komšije muškarca koji je osumnjičen za silovanje kod Prokuplja: Nismo bili srećni kada se vratio iz zatvora

Foto: printskrin/Slobodna Evropa

Naime, kako su oni rekli, osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, ali da su ipak šokirani ovakvim događajem.

- On je ranije je bio u zatvoru i zbog pokušaja silovanja, ali jedne devojke. I njegov otac, s kojim živi, poznat je kao delinkvent - pričaju žitelji prokupačkog sela za Kurir.

Kako dodaju, jako su se uznemirli kada se V. S. pre izvesnog vremena vratio u selo.

- Bio je po zatvorima, posle je jedno vreme bio u Beogradu. Kada se vratio niko nije bio srećan. Nije to dobro - rekle su komšije uhapšenog i dodale da i on i njegov otac vole da popiju, kao i da su poznati u tom kraju po vršenju raznih krivičnih dela. Niko od komšija nije želeo da im se pominje ime, jer se plaše uhapšenog V. S., ali i njegovog oca.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Policija

Podsetimo, seksualno zlostavljanje se dogodilo početkom februara, a sve se otkrilo kada se žrtva posle nekoliko dana poverila prijatelju.

- Mladić, koji je kod V. S. radio poljoprivredne poslove, imao je vidljive modrice po licu i telu. Prijatelj ga je pitao šta mu se desilo i tada je oštećeni priznao. Njegov prijatelj je odmah otišao u policiju, a o slučaju je obavešteno i tužilaštvo. Lekarski pregledi potvrdili su da je mladić silovan - podseća izvor i dodaje da se zlostavljanje desilo pošto su osumnjičeni i žrtva ceo dan pili u kafani, a kada su krenuli ka kući V. S., on je poznanika odvukao u napuštenu seosku školu, pretukao ga je i silovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading