ANĐELA (17) ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK! Najbliži neutešni: Imali smo toliko planova za budućnost, pamtićemo je nasmejanu

Autor:

Hronika

14.02.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na groblju u Lukama, danas je sahranjena Anđela Đ. (17) učenica ivanjičke Gimnazije koja je nastradala je u udesu u nedelju na regionalnom putu Arilje -Ivanjica, u mestu Jeremići.

ANĐELA (17) ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK! Najbliži neutešni: Imali smo toliko planova za budućnost, pamtićemo je nasmejanu

Foto: pixabay.com

Smrt, kovčeg, sahrana

Anđelu je na večni počinak ispratili roditelji i rodbina, kao i više stotina Ivanjičana, među kojima su bili i brojni srednjoškolci.

- Nije trebalo ovako da se završi, imali smo toliko planova za studije, za život, za budućnost...ali pamtićemo je nasmejanu i ozarenu. Anđela će zauvek ostati naša omiljena drugarica, naša Anči - rekao je Marko, srednjoškolac iz Ivanjice, prenosi Srbija Danas.

Anđela je nastradala kao putnik u automobilu u kojem je bilo još petoro njenih drugara iz Ivanjice. Svi oni su se oko 4 sata ujutro, vraćali iz Arilja gde su bili u večernjem izlasku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading