IZBIO ŽESTOK HAOS U PORODICI LEPE BRENE: Nakon što je pevačica javno ponizila SINA, VIKTOR JE UDARIO MAJKU GDE JE NAJVIŠE BOLI!

Autor:

Zabava

15.02.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović se naljutio na majku kad ga je pre neki dan javno ponizila!

IZBIO ŽESTOK HAOS U PORODICI LEPE BRENE: Nakon što je pevačica javno ponizila SINA, VIKTOR JE UDARIO MAJKU GDE JE NAJVIŠE BOLI!

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović, sin pevačice Lepe Brene, podelio je na društvenim mrežama sliku koja se dopala mnogima, a vrlo brzo usledio je i komentar njegove majke zbog koga je, kako saznajemo, Živojinović ljut na nju.

On je, naime, pokazao kako u Majamiju ispija koktele, pa je za kratko vreme dobio na hiljade lajkova na Instagramu. Breni se dopala njegova objava, ali je osetila potrebu da istu i prokomentariše.

 

 

– Pa, dobro, sine, što baš dve odmah? – napisala mu je ona, uz emotikon srca.

Iako su mnogi pozitivno reagovali na pevačicin komentar, Viktor ga je ignorisao. Poznato je da pevačicin sin, kao i većina mladih, ne voli kada mu majka ostavlja komentare ispod fotografija, te da joj je skrenuo pažnju da to ne čini, međutim, očigledno je da Brena ne mari za to što joj on govori.

Inače, ona je i ranije ostavljala komentare koji se mladom Živojinoviću nisu dopali. Naročito je bio iznerviran kada je pre nekoliko godina objavio fotografiju na kojoj drži glavu u krilu nepoznate devojke, a majka ga javno upitala:

– Šta je ovo, sine?

Naravno, i tada je pevačica ostala bez odgovora, kao i ovog puta, što je navelo mnoge da posumnjaju da se Viktor naljutio na majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Montenegro

15.02.2022 13:24

Polusvijet...

Odgovori 180 11
Zabrinut

15.02.2022 15:08

Mali debeli se provodi.....

Odgovori 69 10
MiKajlo

15.02.2022 16:04

Samo nek se on ljuti na mamu...pa kad ona zavrne slavinu-opet ce se pomire.. Tako to ide

Odgovori 61 4
dejan

15.02.2022 16:05

blesavi nacisto,ludi ko struja.

Odgovori 14 22