BILO ME JE SRAMOTA: Aleksandra Prijović priznala sve o odnosu sa Brenom, ovo je DUGO KRILA OD JAVNOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila sve o odnosu sa Lepom Brenom!

BILO ME JE SRAMOTA: Aleksandra Prijović priznala sve o odnosu sa Brenom, ovo je DUGO KRILA OD JAVNOSTI! (FOTO)

Foto: E-Stock, ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović i Lepa Brena oduvek su imale odnos za primer, koji nimalo ne nalikuje onom klasičnom poimanju odnosa svekrve i snajke. Ipak,  pojedine izjave Aleksandre Prijović često navode javnost da posumnjaju u skladan odnos svekrve i snaje.

Iako Aleksandra ne govori često o privatnom životu,  u poslednje vreme spekuliše se kako odnos sa Lepom Brenom nije najsjajniji. Takođe, neretko joj pripisuju da karijeru koju ima, je zahvaljujući Filipu i Breni.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Prijović

 

Pored toga što je emotivno ispunjena uz sina bivšeg tenisera, Bobe Živojinovića, pevačica je i na poslovnom dobitku. Lepa pevačica je u intervjuu za Svet svojevremeno otkrila da je sada dosta bliža sa svekrvom i bivšom vlasnicom „Grand produkcije,“ Lepom Brenom i da je iznenađena koliko joj se život promenio.

- Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako. I to zbog mene. Bilo me je sramota, iskreno – rekla je Prijovićka za Svet, a potom  je dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena

 

- Zato što Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu, kao, odjednom u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo.

Kao što se odlično slaže i sa Lepom Brenom, Aleksandra i Zorica takođe neguju lepe porodične odnose. Što možemo i sami da vidimo, jer svake godine, Zorica podeli fotografiju kojom  Aleksandri čestita rođendan, te možemo da zaključimo da se prava svekrva i snajka izuzetno poštuju i vole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ivan

11.02.2022 02:19

Jao jadna ti...stidna... 1.Za početak kaži šta si radila po Subotici,pre zvezda granda 2.Koji su to,kliše," zajednički prijatelji" spojili Tebe sa Filipom? Tebe anonimusa i ni manje ni više "Breninog sina" 3.Zašto si raskinula dugogodišnju vezu sa dečkom pre ulaska u takmičenje zg Piranja se samo nižu...Devojko ti si,kajo naš narod kaže",gazila preko mrtvih" da bi ostvarila cilj. Prvo si raskinula dugu vezu sa dečkom,pre ulaska u zg,zato što se on nije slagao sa tim...al tebe je bilo briga Pa si se spetljala sa Perućicom..gle čuda ni on nije bio dobar za tebe..i veliko finale...ah taj kliše...zajednički prijatelji su vas spojili..možeš misliti,tebe anonimusa i sina Lepe Brene.Koje ste vi zajedničke prijatelje imali,majke ti???Jurila si lovu dušo,na prvom mestu..a preko Filipa i uspeh...Jadnice