GDE JE I ŠTA RADI VLADA MATOVIĆ? Pričalo se da je Nikolija rasturila ELITNE ODREDE, a evo kako danas izgleda Reljin bivši najbolji drug! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Matović danas živi potpuno drugačijim životom.

GDE JE I ŠTA RADI VLADA MATOVIĆ? Pričalo se da je Nikolija rasturila ELITNE ODREDE, a evo kako danas izgleda Reljin bivši najbolji drug! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Muzičke grupa ,,Elitni odredi" u sastavu Relje Popovića i Vlade Matovića bila je jedna od najpopularnijih muzičkih dvojaca, za čije nastupe se uvek tražila karta više. Međutim, u jednom trenutku došlo je do potpunog pucanja odreda, a mnogi su komentarisali da je za to kriva Reljina devojka, Nikolija Jovanović

Iako su oni tvrdili da to nije istina, do obnove grupe nikada nije došlo! Kako su govorili u javnosti, odlučili su da svako krene svojim putem i svojom karijerom, što se Relji višestruko isplatilo, jer je danas jedan od najuspešnijih mladih pevača. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

Međutim, Vlada se potpuno povukao iz medija i javnosti, živi mirnim životom, nastupa kada to želi, a mnoge devojke su i dalje ostale lude za njim. Ženski srcelomac danas izgleda identično kao pre nekoliko godina kada se zapravo i povukao iz javnosti, no, jedna stvar se nikada nije promenila. 

 

 

Matović i nije toliko aktivan na društvenim mrežama, pa publika nije u stanju da prati svaki njegov pokret, ali ono što je definitivno ostalo isto jeste činjenica da devojke i dalje žele da nose njegovo dete. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vlada Matović Instagram

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading