MACA DISKRECIJA DOBILA TUŽBU: Oktivamo detalje starletinih POSLEDICA, može debelo da je košta! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija dobila tužbu!

MACA DISKRECIJA DOBILA TUŽBU: Oktivamo detalje starletinih POSLEDICA, može debelo da je košta! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Jutjuberka i bivša rijaliti zvezda Maca Diskrecija rešila je da presavije tabak i tuži sve one koji koriste njene video zapise i dele ih na društvenim mrežama.

Naime, Senada Nurkić, kako glasi građansko ime nekadašnje učesnice brojnih rijaliti šou-programa, podelila je na Instagramu deo opomene pred tužbu koju planira da podnese.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maca Diskrecija Amig show

 

- Poštovani, obraćamo Vam se kao punomoćnici Senade Nurkić, državljanke Republike Bosne i Hercegovine, javnosti poznata pod pseudonimom Maca Diskrecija. Podsećamo Vas da je u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije "autorsko delo originalna duhovna tvorevina autora, izražena u određenoj formi, bez obzira na njegovu umetničku, naučnu ili drugu vrednost, njegovu namenu, veličinu, sadržinu i način ispoljavanja, kao i dopuštenost javnog saopštavanja njegove sadržine" i kao takvo uživa zaštitu, i daje autoru takvog dela pravo da štiti svoja moralna i imovinska prava - stoji u ovom dokumentu.

 

- Sva prava na snimcima naše klijentkinje ima isključivo ona kao autor, te s toga objavljivanje istih može da vrši ili ona lično, ili treće lice isključivo na osnovu njene izričite saglasnosti - dodaje se dalje u dokumentu, na šta je sama Maca poručila: "Svi koji ste na bilo kojim stranicama kačili moje video klipove, u bilo kojim grupama, imate jako malo vremena da obrišete sadržaj jer će vam stići tužba!".

- Shvatite ovo ozbiljno jer ćete inače biti u gadnim problemima - zaključila je Diskrecija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading