FOTKA KOJU JAVNOST NIKADA NIJE VIDELA: Poznati glumac rasplakao sve uspomenama iz prošlosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžić podelio je fotografiju na Instagram profilu koja je rastužila mnoge.

FOTKA KOJU JAVNOST NIKADA NIJE VIDELA: Poznati glumac rasplakao sve uspomenama iz prošlosti! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Poznati glumac i jedan od najvećih zavodnika domaće kinematografije, Milutin Mima Karadžić sa pratiocima sa Instagramu podelio je fotografiju koju do sada javnost nije imala priliku da vidi. Naime, Mima je očigledno prethodnih dana dosta pun sete na davna vremena, što u njemu proizvodi nostalgiju, te se prisetio dana kada je sa kolegama glumcima provodio u inostranstvu.

 

 

On je podelio na Instagram profilu fotografiju sa kolegama, svi su bili nasmejani i srećni, a njegove pratioce dotakao je tekst koji je ostavio uz fotografiju. 

 

 

- Eee, bila neka lepa vremena, predstave se igrale i u Njujorku, a zadnje tri godine ni do Obrenovca. Al biće, biće, svakim danom je nada sve veća. Mi u "Zvezdari" vama svima vraćamo osmeh na lice svim našim predstavama. Bar se trudimo… Na slici Voja, Dara, Ceca, Lauš i ja - napisao je Mima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading