MUŽ JU JE SILOVAO, A ONI NAPRAVILI SERIJU: Pamela Anderson IZGORELA OD BESA, hitno se obratila!

Autor:

Zabava

10.02.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Pamela Anderson se oglasila nakon što je snimljena serija po njenom propalom braku.

MUŽ JU JE SILOVAO, A ONI NAPRAVILI SERIJU: Pamela Anderson IZGORELA OD BESA, hitno se obratila!

Foto: Tanjug/AP

Popularna Pamela Anderson se udala za bivšeg supruga Tomija Lija nakon samo 96 sati poznavanja, a u braku su bili tri godine, od 1995. do 1998. godine, a sada je aktuelna mini serija "Pam & Tommy" koja je bazirana na stvarnim događajima iz njihovog trogodišnjeg braka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pamela Anderson i Tomi Li

Priča se dešava sredinom devedesetih godina, kada je Pamela rodila Tomiju dvoje dece, a kada je i procureo snimak intimnog odnosa između bračnog para.

Ovaj famozni snimak je ukraden iz njihovoh porodičnog doma, a potom je ilegalno distribuiran što je glumicu stavilo na stub srama jer nije želela da deli dao deo intime, pogotovo ne kada je bila trudna.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pamela Anderson glumica

Pamela je u petom mesecu trudnoće gostovala po emisijama i suočavali se sa skandaliznim pitanjima, a nakon mnogo godina je rekla da nije ništa zaradila od tog snimka, čak šta više, morala je da plati kako bi isti prestao sa emitovanjem.

Ova mini serija je takođe snimljena bez pristanka glumice, a takođe serija je zaboravila da napomene da je Pamela bila zlostavljanja, a njen bivši suprug osuđen za porodično nasilje jer je držao glumicu zatočenu u drugom stanju.

Pamela je nakon ovoga odbila da bude producent serije i bilo koji vid saradnje, a kratko je rekla: "Više ne želim da se pomene priča o mojoj va*ini", prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading