OSTAO JE UPAMĆEN PO JEZIVOM OŽILJKU NA LICU: Poznati glumac doživeo TRAUMU, bio na OPERACIJAMA, a sada je otkrio ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Dragičević je postao glavna tema u medijima od kako se proslavio glavnom ulogom u jednoj seriji, a njegov ožiljak na licu je do sada bio prava misterija.

OSTAO JE UPAMĆEN PO JEZIVOM OŽILJKU NA LICU: Poznati glumac doživeo TRAUMU, bio na OPERACIJAMA, a sada je otkrio ISTINU! (FOTO)

Foto: Printscreen

Glumac Miodrag Dragičević, brat Tamare Dragičević se proslavio ulogom u seriji "Čizmaši" a odmah je pridobio simpatije publike.

Naravno, glumca su odmah povezali sa pet godina starijom sestrom, takođe glumicom, a najveća misterija je bila njegov neobičan ožiljak na licu, koji kako kaže, ima još od detinjstva.

- Kada sam snimio samo „Čizmaše“, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo. Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao „zaštitni znak“ -  ispričao je glumac, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading