GLUMICA KOJU SMO SVI VOLELI IZ LEGENDARNOG FILMA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Prvi put se pojavila posle LEČENJA, javnost u šoku kako sada IZGLEDA (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lisa Jakub, glumica iz legendarnog filma "Gospođa Daubtfajer" nasmejala je mnoge kada je odgovorila na jedno pitanje na svom Instagram nalogu.

GLUMICA KOJU SMO SVI VOLELI IZ LEGENDARNOG FILMA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Prvi put se pojavila posle LEČENJA, javnost u šoku kako sada IZGLEDA (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Glumica Lisa Jakub (43) proslavila se ulogom u filmu "Gospođa Daubtfajer" u kojoj je tumačila Lidiju Hiliard, stariju ćerku gospođe Daubtfajer koju je tumačio pokojni Robin Vilijams.

Glumica je na svom Instagram nalogu podelila snimak pod nazivom "Šta se dogodilo glumici koja je glumila Lidiju u filmu "Gospođa Daubtfajer", a onda je rešila i da odgovori na to pitanje.

- Pa, mislim, svašta se dogodilo od 1993. godine pa morate biti određeniji - napisala je glumica, koja je zbog svojeg duhovitog odgovora dospela u centar pažnje, piše Espreso.

Iz glume se povukla kada je imala 22 godine, a tom prilikom je na svojoj internet stranici objasnila zašto je donela ovu odluku. Glumica je napisala i nekoliko knjiga o svom iskustvu dečje zvezde, i kako se borila sa mentalnim problemima.

- Shvatila sam da mora da postoji nešto više u životu od premijera i pretvaranja da ste neko drugi - napisala je glumica.

Lisa se nakon napuštanja sveta glume preselila iz Holivuda u Virdžiniju gde i dan danas živi sa svojim suprugom Džeremijem Džonsonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading