KIJA KOCKAR PROGOVORILA O RAZVODU I FAKULTETU: Otkrila čime će se baviti, a onda ju je advokat nagovorio na OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar progovorila je o budućem zanimanju!

KIJA KOCKAR PROGOVORILA O RAZVODU I FAKULTETU: Otkrila čime će se baviti, a onda ju je advokat nagovorio na OVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica i pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, bila je gost u jednoj emisiji gde je navela da želi da malo promeni profesiju i da upiše fakultet, o čemu se ranije već pisalo.

Pevačica je istakla da je završila već ugostiteljski fakultet pre devet godina, ali da joj je iskrena želja bila pravo. Mada kako je navela ni novinarstvo joj ne izgleda loše.

Republika

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija Kockar i Luna Đogani

 

- Mislila sam da menjam profesiju. Rekla sam da prestajem da pevam i sad su svi očekivali da ću ja to da demantujem. Upisaću novinarstvo, zato što su novinari baš to pitali. Ja sam već završila pre devet godina fakultet i nekako pravo je bila uvek moja prva ljubav i želela sam to. Ali to je smatralo da moram da ostanem u Srbiji, a želela sam da putujem kao mlada. Zato sam završila ugostiteljstvo, turizam i hotelijerstvo. Sad bi jednostavno želela da se vratim pravoj ljubavi, mada može i novinarstvo, što da ne - navela je Kija.

Kija tvrdi da prvi put kad upisuješ fakultet može da se poveže sa željom roditelja, ali onaj sledeći put je zato što ti želiš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kija Kockar

 

- Prvi put kad ideš na fakultet, to ideš zato što moraš, dođu slave i rođendani i mama mora da se pohvali. To moraš da završiš zbog roditelja, a drugi put kad upisuješ to je verovatno zato što voliš. Želim da uživam u detaljima - istakla je ona, pa dodala da bi mogla da se bavi razvodima jer je dobra u tome:

- Dao mi je prijatelj advokat ideju da bi mogla da se bavim razvodima, ali volela bih više da budem sudija. Ali neću da se bavim time, želim da slušam predavanja, jer me to zanima - rekla je Kija za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Anđela

10.02.2022 19:58

Radi nešto. Ne treba se zanositi studiranjem.