ZA NJOM SU POLUDELI SVI PEVAČI, ZAVELA IH JE EROTIKOM NISKIH STRASTI: Karolina u vrelim scenama sa poznatim momkom, nije mogao da joj odoli! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka Karolina uspela da je pomuti um poznatim pevačima.

ZA NJOM SU POLUDELI SVI PEVAČI, ZAVELA IH JE EROTIKOM NISKIH STRASTI: Karolina u vrelim scenama sa poznatim momkom, nije mogao da joj odoli! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od atraktivnijih poznatih dama, manekeni i modela je devojka koja je mnoge pevače zavela. Naime, u pitanju je izvesna Karolina, koja svojim izgledom mami uzdahe muškaraca gde god da se pojavi. 

 

 

Karolina se proslavila mnogim ulogama u spotovima, a neki od najpoznatijih pevača želeli su da baš ona krasi erotične i vrele kadrove u ekranizaciji pesama, neki od njih su MC Stojan, Mile Kitić, Vlada Matović, ali i mnogi drugi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJTOŠIN (@mojtosin)

 

Isto tako, pod njen šarm pao je i pevač Nenad Đurić, poznatiji kao Mojtošin, koji nije mogao da odoli lepoj Karolini, pa je odlučio da je angažuje za snimanje spota. Njih dvoje su tokom snimanja uspeli da se konektuju, a erotične scene im nisu bile problem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJTOŠIN (@mojtosin)

 

- Karolina i ja smo se upoznali na snimanju, ja sam čuo ranije za nju, pratio sam njen rad. Kada sam je video prvi put, ja sam znao da će ona kad tad biti u mom spotu i to se desilo. Bilo nam je super na snimanju, ona je pravi profesionalac, odgovorna je, prezgodna i prelepa. Nije nam bilo lako, meni koji sam učestovovao u svemu tome, a tek momcima iza kamere. Nekako je ona posebna, ima tu neku energiju koja te tera da poludiš - izjavio je Mojtošin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading