CECINU ĆERKU ČEKA PRVI NASTUP I TO U PARIZU: Anastasija kao svetska zvezda, dobija tretman života, lični vozač i luks hotel su samo deo! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović se sprema za prvi nastup u Parizu!

CECINU ĆERKU ČEKA PRVI NASTUP I TO U PARIZU: Anastasija kao svetska zvezda, dobija tretman života, lični vozač i luks hotel su samo deo! (FOTO)

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Pevačica Anastasija Ražnatović uveliko priprema svoj prvi nastup koji će imati u Parizu, a na tretmanu koji su joj organizatori nastupa pripremili mogu da joj pozavide i svetske zvezde.

 

 

- Anastasija će odsesti u hotelu koji slovi za jedan od najluksuznijih u Parizu u kome će dobiti jedan od najvećih apartamana iz kog se prostire pogled na Ajfelov toranj. Apartman poseduje dve sobe, dva kupatila, džakuzi kadu kao i veliku terasu. Ona će imati i ličnog vozača koji će joj biti na usluzi 24 sata tokom boravka u francuskoj prestonici - govori dobro obavešten izvor za Telegraf Jetset.

Sa Anastasijom će u Francusku krenuti i ceo tim ljudi sa kojim sarađuje, od PR-a do frizera i stiliste koji će biti smešteni u hotelu gde i ona.

 

 

Ceca zbog poslovnih obaveza neće prisustvovati prvom nastupu svoje naslednice. Ona istog dana ima koncert na Kopaoniku, zbog čega nije izvodljivo da krene sa njom na put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Stojan

10.02.2022 22:59

Trebala joj je mater platiti silikone da se ne sramoti u Parizu,za nju je Pozarevac vrh ako bi je ko dosao slusati,uzas