PEVAČICA ZAMALO NASTRADALA NA NASTUPU: Milici Todorović gost oteo mikrofon, pa počeo da URLA, ona prebledela od straha! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović imala je neprijatnu situaciju na nastupu!

PEVAČICA ZAMALO NASTRADALA NA NASTUPU: Milici Todorović gost oteo mikrofon, pa počeo da URLA, ona prebledela od straha! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Milica Todorović podelila je sa svojim fanovima jednu zanimljivu situaciju koja joj se desila dok je nastupala na jednom veselju.

Naime, Milica je pevala na jednoj proslavi na kojoj su gosti bili prilično opušteni, a jedan od njih je u trenutku dok je pevačica pevala pesmu od Cece Ražnatović, oteo Todorovićevoj mikrofon i nastavio da peva umesto nje.

 

 

Njoj je taj potez na početku bio simpatičan te se smejala, međutim, kako gost nije bas "ubadao" note, a i bio je vidno glasan, Milica je ubrzo zažalila što mu je dozvolila da joj peva "na uvce".

Ona je vratila mikrofon u svoje ruke a kako bi ga zaustavila u nameri da nastavi sa pevanjem. Ona je napravila smešnu grimasu na licu pa mu se obratila:

 

 

- A, sad malo ja da pevam, probi mi uvo - rekla je kroz osmeh pevačica.

Inače, ovo nije prvi put da se mIlici dešavaju neprijatnosti ili zanimljive situacije tokom natupa. Tako, ona je nedavno priznala da je pre određenog vremena bila izrevoltirana gestom jednog fana, toliko da je čak prekinula koncert.

 

 

- Uvek su ljudi nekako na nastupu ispred mene, ispred bine. Ja se uživim u ulogu i pevam, kad ono vidim on kuca poruke. Ja kažem 'Stop muzika', prekinem muziku odmah i kažem: 'Je l ' ti to kucaš poruke dok ja pevam? Sram te bilo - ispričala je ona tada.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Todorović Instagram

 

Podsećamo, Todorovićeva pre nekoliko dana nastupala je na jednom rođendanskom slavlju, kada je uočena zajedno sa kolegom Sašom Kovačevićem. Njih dvoje odlučili su da ukrste glas, a u jednom trenutku Milica je počela Saši da broji "pločice" na stomaku.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading