MARIJA (30) PREŽIVELA 20 OPERACIJA, A ONDA POGINULA KOD ARANĐELOVCA: Devojka koja je prošla golgotu biće sahranjena danas

Autor:

Hronika

15.02.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Maksimović (30) iz sela Mirosaljce kod Aranđelovca, koja je prekjuče poginula u saobraćajnoj nestreći u mestu Venčani, kada je na nju, dok je gurala pokvareni automobil, svojim vozilom naleteo D. M. (74), karate trener, biće sahranjena danas.

MARIJA (30) PREŽIVELA 20 OPERACIJA, A ONDA POGINULA KOD ARANĐELOVCA: Devojka koja je prošla golgotu biće sahranjena danas

Foto: Facebook

Od nje su se juče na društvenim mrežama potresnim porukama oprostili brojni prijatelji.

- Harizmatična, lepa, pametna, plemenita devojka u čijem bi se društvu svi osećali dobro i kada nismo dobro... Marija Maksimović je poginula. Marija je još jedna u nizu koja zbog tuđeg divljanja neće moći da se ostvari u ulozi roditelja. Marija je nečija ćerka, sestra, prijatelj. Marija Maksimović je bila zlato koje je obasjavalo svojom energijom, bila je zlato pomalo i lucidno. Pamtiću osmehe i šale. Takvu ću te pamtiti. Hvala ti na poznanstvu, prijateljstvu, hvala ti na izobilju smega. Putuj - napisao je na Instagramu Marijin prijatelj Nemanja, opraštajući se od nje, dok je njena kuma napisala:

Republika

Foto: Facebook

Poginula Marija (levo)

- Ružo moja, sestro i kumo, najdraže moje sve. Zar ovako da se rastajemo, tugo moja večna.

Marijini prijatelji dodali su i da je ona za života preživela golgotu, jer je rođena sa teškim deformitetom lica.

- Imala je preko 20 operacija na licu. Sve je to hrabro izdržala, borila se kao lavica. Uvek bila vedra i pozitivna. Beskrajno smo tužni što je na ovaj način nastradala - rekao je prijatelj.

Podsetimo, tragedija se dogodila u nedelju uveče u blizini Aranđelovca. Marija je bila sa sestrom u kolima kada su se ona pokvarila. Dok su stajale ispred svog vozila u kvaru, naišlo je drugo vozilo, udarilo u njihov auto, pa ih odbacio na njih.

- Nesreća se dogodila u 18.30 sati. Marijina sestra je lakše povređena. Vozaču D. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje - kaže izvor, dok su meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je karate trener D. M. posle udesa bio vidno potresen.

- Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su prijatelji D. M. i dodali da devojke nisu nosile fluorecente prsluke, niti su svoje vozilo u kvaru obeležile trouglom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading