NA ZAPADU MUK I NEVERICA: Novak Đoković povukao ŠOKANTAN potez!

Autor:

Sport

15.02.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se novinar koji je razgovarao sa Novakom Đokovićem u Beogradu.

NA ZAPADU MUK I NEVERICA: Novak Đoković povukao ŠOKANTAN potez!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković deportovan je iz Australije jer nije bio vakcinisan, a o celom slučaju oglasio se novinar Amol Radžan. Njega su iznenadili Noletovi stavovi, preciznije njegova spremnost da žrtvuje titulu najboljeg u istoriji, po cenu da ostane pri svom stavu da se ne vakciniše.

- Bio je odlučan da se ne oglašava u Australiji i tokom turnira, delom zato što je želeo da ispoštuje ljude koji učestvuju na turniru, a oseća se pogrešno predstavljenim i neshvaćenim. Intervjuom je svoj položaj želeo da distancira od globalnog pokreta antivaksera, naveo sam ga da priča o tome zbog njegove pozicije u svemu - ocenio je Radžan tokom uključenja u program televizije "BBC", a zatim je dodao:

- On oseća da kao jedan vrhunski sportista mora i te kako da pazi šta 'ulazi' u njegovo telo, a drugo je stvar njegovih principa, kazao je da je slobodarskog uma, da odluka zavisi isključivo od njega i da brani pravo izbora, da je to svačija individualna odluka. Mislim da je sve ovo uradio da bi se konačno čuo njegov glas, ali i da bi se odvojio od globalnog antivakserskog pokreta, te da još jednom poruči Australiji da nije želeo da krši pravila - zaključio je Radžan.

Podsetimo da je ministar za imigracije Aleks Houk odlučio da Đokoviću ukine vizu za boravak u Australiji, nakon sage koja je trajala 11 dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kiki

15.02.2022 11:35

Žena ga nagovorila.

Odgovori 19 14