MRŽNJA, BAHATOST, PA VRHUNSKA NEPRAVDA! Đoković otkrio PRAVE RAZLOGE deportacije iz Australije!

Autor:

Sport

15.02.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak stavio tačku!

MRŽNJA, BAHATOST, PA VRHUNSKA NEPRAVDA! Đoković otkrio PRAVE RAZLOGE deportacije iz Australije!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković deportovan je iz Australije, a prvi reket sveta konačno se oglasio i otkrio detalje proterivanja sa najmanjeg kontinenta. Naime, Nole je istakao da je deportacija usledila odlukom tamošnjeg ministra za imigracije Aleksa Houka, koja je bila diskreciona, a razlozi se nisu ticali njegovog vakcinalnog statusa.

Prihvatili su i na Federalnom sudu, prihvatio je i ministar za imigracije... Ono što ljudi ne znaju je da ja nisam deportovan zato što nisam vakcinisan ili jer sam prekršio pravila oko podnošenja vize - počeo je Đoković za "BBC", a zatim je dodao:

Republika

Foto: Profimedia/Printscreen

Houk ga jednostrano proterao iz Australije - Novak Đoković

Razlog zbog kog sam ja deportovan je što je ministar za imigracije Aleks Houk iskoristio svoje diskreciono pravo da mi poništi vizu na osnovu percepcije da bih mogao da kreiram neko antivaksersko raspoloženje u zemlji, sa čim se potpuno ne slažem - poručio je srpski as.

Podsetimo da je Đokovićevo odsustvo u Melburnu iskoristio Španac Rafael Nadal koji je trijumfom u finalu nad Rusom Danilom Medvedevim, posle preokreta, stigao do svoje 21. Grend slem titule. Novak je podvukao da neće promeniti svoju odluku o imunizaciji, iako ga to može koštati nastupa na najvećim turnirima, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading