MARIJA VELJKOVIĆ UHVAĆENA SA KOFEROM: Evo gde je PRIMEĆENA voditeljka "Slagalice" NAKON RAZVODA, SADA JE SVE JASNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković uhvačena na beogradskom aerodromu!

MARIJA VELJKOVIĆ UHVAĆENA SA KOFEROM: Evo gde je PRIMEĆENA voditeljka "Slagalice"  NAKON RAZVODA, SADA JE SVE JASNO! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Marija Veljković, voditeljka kviza "Slagalica", nakon razvoda napustila je stan u kom je živela sa suprugom i vratila se u svoj u beogradskom naselju Medaković, gde sada živi sa decom i psom.

Ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je voditeljku na beogradskom aerodromu. Prema njihovim rečima, ona je sletela iz Turske sa najstarijom ćerkom, a sa sobom su vukle 4 kofera, pa se pretpostavlja da su obavile i šoping.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Marijs Veljković sa koferom

 

Bivši suprug voditeljke je Milan Milovanović, a sa njim iz braka ima dve ćerke i jednog sina.

Pričalo se da se ljubav ugasila i da šanse za pomirenje nema, te je voditeljka napustila stan u kom je živela sa suprugom i vratila se u svoj stan u beogradskom naselju Medaković, gde sada živi sa decom i psom.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. - priča pa nastavlja:

Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je voditeljka nedavno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miroljub

15.02.2022 18:49

Ima li još koja "voditeljka" a da nije razvedena, ako takva postoji neka se javi meni da se trazvedemo. Kad lupi "slava" u glavu ?.. Sve se opamete i ne treba im niko dok mladost ne prođe, a posle će se prikrpiti bilo kome da ih izdržava. Lep primer daju deci, a pametuju na TV -u.