VODITELJKA SLAGALICE SE RAZGOLITILA, OBJAVILA VRELU FOTKU: Svi su ostali u ŠOKU kada su Mariju videli šta radi na plaži! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković objavila je provokativnu fotografiju sa letovanja!

VODITELJKA SLAGALICE SE RAZGOLITILA, OBJAVILA VRELU FOTKU: Svi su ostali u ŠOKU kada su Mariju videli šta radi na plaži! (FOTO)

Foto: youtube.com/burekdzijaful

Šarmantna glumica i voditeljka Marija Veljković objavila je fotografiju iz Grčke, sa letovanja,a svi su primetili da se ona razgolitila, nakon čega su svi ostali u šoku!

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Marija Veljković

 

Ona se na fotografije ljubi sa suprugom Milanom Milovanović i pobrala simpatije svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Međutim, mnogi su primetili da se u pozadini vide njena deca koja trče po pesku i uživaju igrajući se.

Iako niko nije navikao da Marija objavi ovakve fotografije otvoreno na društvenoj mreži Instagram, mnogi su se iznenadili koliko voditeljka izgleda dobro kada se razgoliti.

 

 

Dok trče oko nas- napisala je Marija u opisu fotografije misleći na svoju decu Đurađa, Nevu i Rosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

13.02.2022 20:03

Pa šta je tu čudno? Kažete ''razgolitila se''. Pa neće valjda biti na plaži u zimskom kaputu!

Odgovori 20 3