ŽELJKO MITROVIĆ DOBIO PORUKU OD DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Voditeljka ŠOKIRALA sve ovim potezom, vlasnik Pinka se nije nadao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević imala je dirljivu poruku za vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

ŽELJKO MITROVIĆ DOBIO PORUKU OD DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Voditeljka ŠOKIRALA sve ovim potezom, vlasnik Pinka se nije nadao! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Voditeljka najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" Dušica Jakovljević, poznata je po tome da je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, pa je tako 2019. godine još na godišnjem odmoru,vlasniku Ružičaste televizije Željku Mitroviću poslala dirljivu poruku, a mnoge je i nasmejala.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Željko Mitrović

 

Naime, ona provodi godišnji odmor krajnje čudno, što je pokazala i na klipu u kojem vozi čudno vozilo kako bi nastavila trend koji je prvi započeo Željko Mitrović.

-I evo Ogijev i moj mali doprinos trendu koji je ovog leta postavio DJ Zeks! Mi nismo sami napravili ovo vozilo, mada ono izgleda kao da jesmo! E pa Željko Mitrović, evo dok se ne vratimo za Beograd za koji dan, vozimo ovu šklopociju po Turskoj!- napisala je voditeljka pored klipa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Svasta

13.02.2022 19:32

PRAVA SLJIHTARA

Odgovori 12 0