HARIS DŽINOVIĆ ISPUSTIO ĆERKU, MOLI ZA POMOĆ? Đina razočarala oca, Melina nema uticaj na nju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović uplašen je navodno za ćerku Đinu Džinović zbog njenih objava na društvenim mrežama.

HARIS DŽINOVIĆ ISPUSTIO ĆERKU, MOLI ZA POMOĆ? Đina razočarala oca, Melina nema uticaj na nju! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen, ST/Vladimir Lukić

Đina Džinović napunila 18 godina

Pevač Haris Džinović navodno ne može više da podnese objave svoje ćerke Đine na Instagramu! I sam kaže da ne postoji  način da to reši, kao i da je sve prepustio Melini koja je, ipak, kao majka popustljivija i onda se čitav problem produžava do beskonačnosti!

Haris Džinović digao ruke od vaspitanja ćerke Đine, sve prepustio Melini?

Republika

Foto: Instagram/djinadjinovic

Đina Džinović

 

Haris ne može nikako ni da shvati, a ni da prihvati Đinino ponašanje i kačenje svih tih slika na mreže. Molio je Melinu da se time pozabavi, ali kako je ona mlađa, razume ipak savremeno doba i ne zamera mnogo Đini. S druge strane, Haris je navodno sve očajniji. Čak i javno priznaje da s tim ne ume da se bori, pa je čak priznao da razmišlja da angažuje psihologa ili pedagoga kako bi se našao neki kompromis – rekao je izvor za Skandal.

Poznati pevač navodno je istakao da roditelji u današnje vreme nisu zainteresovani za svoju decu kao i da je najveća tragedija što decu „vaspitava“ mobilni telefon.

Republika

Foto: instagram.com/đina džinović

Đina Džinović kuća

 

Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže. Uzmu telefon u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – ispričao je Haris.

Podsetimo, Haris se nedavno u Premijeri „Vikend Specijal“ osvrnuo i na njenu vezu sa fudbalerom Crvene Zvezde, Andrejem Đurićem.

Republika

Foto: printscreen

Đina Džinović sa dečkom

 

– Sama je izabrala taj put, voli to da radi. Dobro joj ide… Ja se Đini ne mešam iz dva razloga: prvi, ona to radi dobro, a sa druge strane, što bih se ja mešao, naši životi su različiti u potpunosti, nemamo ista shvatanja, različiti aspekti, drugačije razmišljamo, napravićemo neki sudar ako se spojimo – zaključuje Haris u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Tata

13.02.2022 17:11

Imao sam i ja jednu takvu ludaču. Probao lepo, ne ide. Odveo je kod mame i milina. Mama poludela, a ćerka doktoritala.

Odgovori 27 32
Roditelji su krivci

13.02.2022 17:48

Deca se vaspitavaju dok su u razvoju, kada odrastu nevaslitana, tesko se tu sta moze uraditi !

Odgovori 93 5
Silversurfer

13.02.2022 19:20

Malo reklame za ćeru

Odgovori 50 15
Tetka

13.02.2022 21:39

Hmmmm...da......i sta sad? Luda sam ja sto citam gluposti, boli me za neke Djodji -Midji....

Odgovori 31 8