NAŠU PEVAČICU ZAPROSIO DEČKO, ONA MU REKLA "NE": Otkrila da je rođendan provela GRCAJUĆI U SUZAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačicu Danicu Krstić zaprosio je dečko, a ona mu je odmah odbrusila - ne!

NAŠU PEVAČICU ZAPROSIO DEČKO, ONA MU REKLA "NE": Otkrila da je rođendan provela GRCAJUĆI U SUZAMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i bivša učesnica Evrovizije, Danica Krstić, pamtiće 2021. godinu po usponima i padovima, ali i po jednom lepom i romantičnom činu koji joj je priredio dugogodišnji momak.

Danica je ispričala kako se odigrao čin veridbe i otkrila da je njen odgovor u prvom momentu bio "ne", jer se malo uspaničila. Sve se desilo na dan njenog rođendana, a ljubavna priča je, naravno, imala srećan kraj.

 

 

- Verio me dečko, to je jedina pozitivna stvar u 2021. Bilo je vrlo intimno i neočekivano, bili smo kod kuće i spremili smo se da gledamo neku seriju i da spavamo, i vidim na telefonu da je 00:00 i da mi je rođendan, i kažem mu: 'Sačekaj samo da isključim telefon, sad će da mi pregori telefon, ljudi će krenuti da mi čestitaju rođendan, pa da možemo na miru da gledamo seriju'. I on me u jednom trenutku pita: 'Hoćeš li iznenađenje sada ili sutra kada bude bila žurka?' - ispričala je pevačica. 

 

 

- Ja sam se u tom trenutku pokrila jorganom preko glave, krijem se i vičem kako ne želim iznenađenje i plačem već od sreće, i on koji vadi prsten i pita: 'Da li želiš da provedeš ostatak života sa mnom?', i ja koja kažem: 'Ne', i ispod jorgana izbacim ruku i kažem: 'Stavi prsten'. On je želeo da me zaprosi ispred društva kada se budemo svi skupili da proslavimo moj rođendan, međutim shvatio je da ja ponekad imam malo čudne reakcije. Rekao mi je da nije mogao da izdrži i da mu je bilo sigurnije da to uradi kada smo nas dvoje sami nego pred ljudima, da se ja ne bih onesvešćivala, plakala ili da ga ne bih izennadila nekim odgovorom, čak mu je i to bilo na pameti... Pitala sam ga: 'Kako si došao do tog zaključka da bih ja tebi možda rekla ne? - prisetila se Danica kroz smeh za Grand online.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading