Braća Dean i Dan Caten, osnivači brenda "DSquared2", uživali u beogradskom klubu "Lafajet"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Dean i Dan Caten ponovo borave u Beogradu!

Braća Dean i Dan Caten, osnivači brenda "DSquared2", uživali u beogradskom klubu "Lafajet"! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Dean i Dan Caten, osnivači čuvene modne kuće DSquared2, ponovo borave u Beogradu, a s obzirom da je naša prestonica širom sveta poznata po odličnom noćnom provodu, braća blizanci, rodom iz Toronta, uživali su sinoć u klubu Lafajet i Dan Caten, braća blizanci iz Kanadi, započeli su svoj modni put u Njujorku 1984.

Osam godina kasnije, kanadski dvojac preselio se u Italiju sa svojim ciljevima usmerenim na stvaranje svog brenda.

Kultni brend koji su osnovala braća Dean i Dan Caten, Dsquared2, predstavlja globalno prepoznatljivu mešavinu kanadske ikonografije i progresivnog italijanskog stila još od njihove prve revije 1995. godine.

 

Nose ga svi – od slavnih ličnosti kao što su Lenny Kravitz, Madonna i Rihanna do skandinavskih influenserki koje svakodnevno podižu lestvicu kada su u pitanju stil i potraga za novim autfit idejama.

Brend je poznat po kolekcijama koje se poigravaju sa elementima pop kulture, besprekorno spajajući naizgled nespojive teme. Očekujte stvari koji pršte od humora i posebne Dsquared² estetike. Braća Dean i Dan Caten, prvi put su posetili beograd 2013. godine, kao saradnici popularne pevačice Bijonse, za čiju turneju kreirali kostime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading