ZNAM KO ME ŽELI MRTVU, IGRAJU MI SE SA ŽIVOTOM: Jovana Jeremić otkrila sve navodima da je POGINULA, zna ko stoji iza HAJKE na nju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uverena je da zna ko je počinilac hajke na nju nakon što su se pojavile informacija da je nastradala u saobraćajki.

ZNAM KO ME ŽELI MRTVU, IGRAJU MI SE SA ŽIVOTOM: Jovana Jeremić otkrila sve navodima da je POGINULA, zna ko stoji iza HAJKE na nju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić nakon skandaloznih navoda na društvenim mrežama da je navodno stradala u saobraćajnoj nesreći, oglasila se za domaće medije i otkrila da zna ko stoji iza svega i da je u pitanju samo jedna hajka na nju, jer je ona ipak samo jedna ,,kraljica šera". 

Međutim, kako tvrdi Jeremićeva u daljem razgovoru, ne plaši se tih pisanja. 

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić Novo jutro

 

Jovana Jeremić – Ja sam zlatna koka za gledanost

– Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost… Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno! Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka je sledeća: Ja sam noćna mora koja vas neće proći – rekla je Jovana u svom stilu, pa dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić emisija

 

– Ovo je svakako jedna vrsta ozbiljne pretnje jer su rekli da sam poginula u saobraćajnoj nesreći, pa verovatno hoće da me upozore kakve priče radim u emisiji i šta govorim. Mislim da znam i ko stoji iza svega! Možda aludiraju da će se nešto desiti tog tipa ako nastavim da radim kao i do sada i da sve govorim javno, ali ja se ne bojim! Nastavljam dalje, pa kud puklo da puklo – zaključila je Jovana Jeremić za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading