ONI U SVOJU ŽENU GLEDAJU KAO U BOGINJU! Muškarci rođeni u ovim znacima su najbolji muževi!

Autor:

Lifestyle

14.02.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi kažu da su muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima ubedljivo najbolji muževi.

ONI U SVOJU ŽENU GLEDAJU KAO U BOGINJU! Muškarci rođeni u ovim znacima su najbolji muževi!

Foto: pexels.com

Ljubavna veza

Oni su stvoreni za dug i srećan brak!

 

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Držaće vas blizu, paziti vas i maziti.

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Vole da se dive i obasipaju svoju suprugu pažnjom i privrženošću. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati gomile poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su takođe velika podrška.

Republika

Foto: pexels.com

Brak, Ilustracija

 

Rak

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vreme provedeno s njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i provode kvalitetno vreme s njima. Pošteni su, veseli i pozitivni i sve bi učinili ne bi li usrećili svoju lepšu polovinu.

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju i usrećuju svoje bližnje. Nikad im nije problem da urade ono malo više kako bi usrećili svoje partnerke i kako bi se one osećale voljeno i cenjeno. Pobrinuće se da zaista budu tu za njih kao stubovi snage i podrške. Uvek su spremni da budu rame za plakanje i oslonac svojim partnerkama i svim bližnjima, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading