PO UGLEDU NA BROVINU: Kurti gnusno optužuje Srbiju za silovanje 20.000 albanskih žena tokom 1999.

Autor: M.Š.

Vesti

03.03.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti opet se ustremio na Srbiju. On je otpočeo novu kampanju protiv naše zemlje i našeg naroda. Tako je Srbiju i Srbe ponovo optužio za ratne zločine i sistematsko masovno silovanje Albanki tokom 1999. godine, kao i njegova koleginica Fljora Brovina.

PO UGLEDU NA BROVINU: Kurti gnusno optužuje Srbiju za silovanje 20.000 albanskih žena tokom 1999.

Foto: Tanjug/AP

- Brinem se da bi sukob u Ukrajini mogao da se proširi na Zapadni Balkan. Već smo ovo u Ukrajini videli na Kosovu 1999. godine, kada je 860.000 Albanaca proterano u Albaniju, Crnu Goru i Makedoniju.

Počinjene su na stotine masakara, 12.000 civila je ubijeno i 20.000 žena silovano. Pazite, sve ruske kompanije imaju ogranke u Srbiji i zato su građani Kosova zabrinuti zbog despotskog ponašanja Putina, plašimo se da će pokušati da izveze rat iz Ukrajine na Zapadni Balkan - rekao je Kurti za "Skaj njuz".

Podsećamo, Fljora Brovina, kosovska poslanica 2019. godine se iz želje da Srbiju prikaže u lošem svetlu narugala žrtvama silovanja iz rata na Kosovu i Metohiji koje god da su nasionalnosti - srpske, albanske ili neke treće.

Ona je u javnost pustila fotografiju na kojoj, kako je sama objasnila, trojica pripadnika srpske vojske siluju Albanku, dok se oko njih nalaze ljudi kojima su drugi vojnici uperili puške u glave. 

Fljora je tada navela da je sporne fotografije, koje je obelodanila u parlamentu, dobila 2003. od nekih aktivista iz Đakovice, čijih imena se "ne seća", i da joj nije poznat identitet "žrtve" , kao i to da je nikada nije kontaktirala. 

Nakon istraživanja medija, ispostavilo se da su fotografije sa sajta za odrasle, i to iračkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
AlexRa

03.03.2022 11:59

'Leba ti?! A šta je tražilo 20.000 ALBANKI na Kosovu i Metohiji?!? 🤔 Još ispadosmo jeba*i svetskog glasa... 🥴 Povraća mi se od ovog medijskog spinovanja, koje posebno plasiraju elementarno neuki i nemoralni pojedinci! 🤢🤮🤬