Jovana Jeremić BRUTALNO SPUSTILA Tanju Savić! Nakon ovih reči voditeljke, pevačici neće biti dobro: SAMO NEKA ONA NE PRIČA O INTELIGENCIJI!

Autor:

Zabava

03.03.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić žestoko je oplela po pevačici Tanji Savić.

Jovana Jeremić BRUTALNO SPUSTILA Tanju Savić! Nakon ovih reči voditeljke, pevačici neće biti dobro: SAMO NEKA ONA NE PRIČA O INTELIGENCIJI!

Foto: ST/P. Divac, A. Nalbantjan

Javnost i dalje bruji o skandalu koji se dogodio u emisiji kod Ognjena Amidžića kada je pevačica Tanja Savić napustila emisiju. Dosta se spekulisalo o tom njenom potezu, a voditelj Ognjen Amidžić je jednom prilikom na pitanj zašto je Tanja napustila emisiju, rekao da bi to trebalo nju pitati, ali da nije ispala profesionalna pre svega prema njemu i gostima koji su se našli sa njom u emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tanja Savić napustila emisiju

Savićeva se dugo nije oglašavala po tom pitanju, a onda je kao razlog navela prisustvo voditeljke Jovane Jeremić, rekavši da je Jovana neko ko sebe previše hvali i dobija na medijskom prostoru, što je njoj zasmetalo. 

- Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste - rekla je Tanja za Kurir.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić o Jovani Jeremić

Nakon ove njene izjave oglasila se i Jovana Jeremić koja je žestoko odbrusila pevačici.

- Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić. To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji. Ja sam kraljica, i to je njen poraz - rekla je Jovana i prokomentarislala pevačicinu izjavu da je sa voditeljem imala dogovor o tome ko će se pored nje naći u emisiji.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić o Tanji Savić

- Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore sa gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore sa voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana - zaključila je Jovana za portal Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dera

03.03.2022 13:19

Tanja nije ispala profesionalna pre svega prema voditelju a i gostima koji su se našli sa njom u emisiji.

Odgovori 14 0
Radenko

04.03.2022 13:06

@Dera - Tanju ne treba niko da zove da ga ne izblamira.

Miroslav

04.03.2022 11:03

Ista str vi loza, i ti Jovana pravis budalu od sebe da bi bila interesantna medijima, tj nr pravis budalu ti i jesi budala.....

Odgovori 2 12