VUK MOB DEMANTUJE: Nikada nisam KAMATARIO i nikome nisam ostao DUŽAN!

Autor:

Zabava

03.03.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pisanja medija da je dužan preko 100.000 evra oglasio se i reper Vuk Mob.

VUK MOB DEMANTUJE: Nikada nisam KAMATARIO i nikome nisam ostao DUŽAN!

Foto: ATA Images

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, već neko vreme je na meti optužbi da dve godine unazad pliva u dugovima i ima problem da vrati novac koji je uzeo od kamataša, kao i da isplati dugove za skupocene automobile koje je kupovao i uzimao po principu ''rent a car'', te da je cifra duga otišla preko vrtoglavih 100.000 evra za koje reper nema mogućnosti da vrati.

Republika

Foto: ATA Images

Vuk Mob o navodnim dugovanjima

Kako su pisali beogradski mediji, a preneo i portal Republika, navodno su Vuka Moba jurili kamataši zbog pozajmice od preko 100.000 evra neposredno pre početka pandemije virusa korona, ljudi iz ''rent a car'' agencije u kojoj je navodno iznajmljivao automobile, kao i gospođa od koje je kupio klavir, a navodno ga nije isplatio.  Reper se oglasio za naš portal demantujući sve medije koji su tada pisali o ovom problematičnom slučaju:

- Nikada u svom životu kao čovek i građanin ove države nisam nikome ostao dužan po bilo kom osnovu, pa ni po osnovu kupoprodaje predmetnog klavira ili auta, niti sam ikada ''kamatario'' odnosno živeo od zelenaštva ili slično - započinje reper i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Vuk Mob o kupovini automobila

- Nikada u životu nisam od bilo koga uzeo 100.000 eura - da bih ''uživao u životu'', a zatim takvu pozajmicu vraćao sa kamatom, nisi sam ikada u životu uzeo bilo koje vozilo po bilo kom osnovu - osim kupoprodaje, a posebno ne po osnovnu lizinga ili po osnovu ''rent a car-a''.

Kako reper dalje navodi i zaključuje za naš portal, uvek je uredno izmirivao svoje dogovorene obaveze.

Nakon pomenutih navoda da je kupio i klavir koji nije otplatio, oglasila se i gospođa od koje je reper kupio klavir, rekavši  da je klavir isplaćen u celosti i u dogovorenom roku.

- Poštovani, pročitavši tekst koji je objavljen u beogradskim medijima koji su navodili da je klavir koji je kupljen od mene nije isplaćen, želim da demantujem navode i potvrdim da je klavir isplaćen u celosti u dogovorenom roku i da povodom pomenutog klavira nemam potraživanja.

Takođe se po pitanju ovog slučaja oglasio i momak od kog je Vuk kupio automobil, rekavši da je automobil reper iskeširao i da nije ostao dužan ništa.

- Automobil je pošteno iskeširan, plaćeno je sve odmah i bez cenkanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading