OTKRIVENA JE VELIKA TAJNA: Otvorio je dušu, govorio o svom nedosanjanom snu, a zatim se dotakao i Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

03.03.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne tako davno žario je i palio fudbalskim terenima širom Evrope. Bio je jedan od najvećih talenata tadašnje Državne zajednice Srbija i Crna Gora, ali tokom bogate igračke karijere ipak nije ostvario dečački san...

OTKRIVENA JE VELIKA TAJNA: Otvorio je dušu, govorio o svom nedosanjanom snu, a zatim se dotakao i Dušana Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić, u intervjuu za dnevni list "Informer" otrkio je svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi i istakao da ga je samo jedna stvar delila od dresa aktulenog šampiona Srbije:

- Zvezda je nešto posebno. To je najveći klub s ovih prostora. Zvao me je Zvezdan Terzić, ali ja nisam bio u stanju da igram, koleno mi je bilo nagrđeno. Osim toga, imao sam ugovor sa Al-Džazirom i rekao sam to Terzi. On je rekao: ’Ma samo ti kaži jesi li spreman da dođeš, sve ćemo rešiti’. Međutim, nisam bio spreman. Ja volim Zvezdu. Navijao sam za nju kao mali, navijam i danas - istakao je Mirko Vučinić.

Ragovor sa Vučinićem nije mogao da prođe bez pominjanja Dušana Vlahovića, za koga crnoroski internacionalac ima samo reči hvale:

- Dušan se od ostalih razlikuje, jer je veliki radnik i pobednik je u glavi. Juventus je za njega fantastična sredina, jer će još više da ga unaprede, pre svega, psihološki. Oni imaju pobednički mentalitet. Vlahović stalno radi, nikad nije zadovoljan, teži ka boljem i to je njegov veliki plus. Malo ko može tako mlad da ode u Juventus i da odmah daje golove. 

Vučinić takođe ističe i da je on trenutno najbolji mladi igrač u Evropi, pored Embapea i Halanda.

- Može da napravi ogromnu karijeru. Trenutno je najbolji mladi igrač Evrope, uz Mbapea i Holanda. Nema više mladih igrača koji igraju na tom nivou i daju golove. Napadač mora da daje golove. Ništa drugo. Niko napadača neće pitati jesi li namestio gol, kako si se gradio, koliko si pretrčao, kako si odigrao, nego da li je dao gol - zaključio je fudbaler za koga su mnogi smatrali da će biti naslednik legendarnog Dejana Savićevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading