PRAVA POJAČANJA TEK SLEDE: On će predvoditi ekipu u EVROPI?

Autor:

Sport

04.02.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska fudbalska pijaca bila je više nego zanimljiva kada su večiti rivali u pitanju.

PRAVA POJAČANJA TEK SLEDE: On će predvoditi ekipu u EVROPI?

Foto: Starsport

detalj sa večitog derbija

Na crno-beloj strani Topčiderkog brda odlučili su se da u pohodu na šampiosnku titulu krenu sa igačima koji znaju kako se osvajaju trofeji u Partizanu, pa će tokom proleća trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju imati Ljubomira Fejsu i Marka Jevtovića. Sa druge strane Crvena zvezda se opredelila inostrana pojačanja Ohija Omoižuanfa i Kristijana Pićinija, kao i mladog, supertalentovanog igrača minhenkog Bajerna Nemanju Motiku.

Iako je do narednog, letnjeg prelaznog roka ostalo prilično vremena, aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde već sada planira korake koje će tada povući.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Adam Marušić

 

Naime, fudbaleru rimskog Lacija, Adamu Marušiću, u junu ove godine ističe ugovor sa italijanskom ekipom, a kako je najavio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, Zvezda će sve učiniti kako bi ga privolela da narednog leta obuče crveno-beli dres.

 Marušić je rođen u Beogradu 17. oktobra 1992. godine. Može da igra na obe bekovske pozicije, a upotrebljiv je i na krilu. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nastupao je za Voždovac, belgijske klubove Kortrijk i Ostende, a od leta 2017. godine stanovnik je „večnog grada“.

Ostaje da se vidi, da li će narednog leta ovaj transfer i biti realizovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading