ON ĆE PRAVITI RAZLIKU: Motika zvanično promovisan, Mrkela PONOSAN na novog fudbalera!

Autor:

Sport

04.02.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada poslednje pojačanje Fudbalskog kluba Crvena zvedza u zimskom prelaznom roku, danas je predstavljeno u Medija centru na stadionu "Rajko Mitić".

ON ĆE PRAVITI RAZLIKU: Motika zvanično promovisan, Mrkela PONOSAN na novog fudbalera!

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Supertalentovani Nemanja Motika, zvanično je medijima predstavljen kao novi fudbaler aktuelnog šampiona Srbije, a o transferu, sada već bivšeg fudbalera minhenskoh Bajerna, sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana, Mitar Mrkela je izjavio:

- Nemanju smo pratili dve godine. Pokazao je da u seniorskom fudbalu može da pravi razliku.

Mladi fudbaler nije krio zadovoljstvo prelaskom u Crvenu zvezdu:

- Imao sam više ponuda, ali kada se javila Zvezda nisam mnogo razmišljao. Nisam smeo da razmišljam, jer ovo je za mene veliki klub, jedan od najvećih… Od malena sam zvezdaš, to mi je od tate. Kao mali sam bio veliki Piksijev fan. Jeste i Bajern veliki, možda najveći na svetu. Ali Zvezda je tradicionalni klub, osvojila je Ligu šampiona - rekao je Motika.

Motika je govorio i o susretu sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde i reprezentativcem Nemačke, Markom Marinom:

- Marko Marin je najveće ime sa kojim sam pričao o Zvezdi. Slučajno smo se sreli na aerodromu, lepo mi je pričao… Drago mi je i što mi je brat tu. On je ovde već nekoliko nedelja. Očekujem od njega mnogo. Meni je rekao da moram da dođem.

 

 

Govorio je Nemanja i o poziciji na kojoj se najbolje snalazi:

- Pre sam igrao iza špica, u poslednje vreme uglavnom levo. Mada mi nije strano ni da igram na desnoj strani. Svejedno mi je - istakao je samouvereno Motika, a na njegove reči nadovezao se sportski direktor Mrkela:

- On je trebalo da bude budućnost Bajerna, a postao je sadašnjost Crvene zvezde. Dokaz da rastemo je to što smo doveli supertalentovanog igrača. Očekujem da sa njim napravimo iskorak, kao i da će naši navijači uživati u njegovim partijama. Pratili smo ga dve godine, pokazao je da u seniorskom fudbalu moze da pravi razliku. Trenirao je sa ozbiljnim igračima.

Za kraj, Nemanja Motika je uputio i poruku navijačima crveno-belih:

- Mogu kvalitetom da pomognem da osvojimo titulu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
RAJKA

12.02.2022 21:33

Kad ce LOPATA. Da se kompletira tim.