ZLATIBORAC JUTROS ŽIV IZGOREO U AUTOMOBILU!

Autor:

Hronika

04.02.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U apartmanskom delu naselja na Zlatiboru, u Ulici Jovanke Jeftanović, jutros je izgorelo vozilo i u njemu vozač Jefto Kutlešić (32) sa Kobilje glave sa Zlatibora

ZLATIBORAC JUTROS ŽIV IZGOREO U AUTOMOBILU!

Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

Sve okolnosti nesreće još nisu poznati, a u Višem javnom tužilaštvu u Užicu naložena je obdukcija tela i tehnički pregled vozila.

Nesreća se dogodila oko 4 sata ujutru, pored parkinga ispred jednog konačište. Da gori automobil primetili su turisti, koji su odseli u blizini, pa su odmah pozvali vatrogasce. Varogasci su ugasili požar, a u vozilu pronašli telo vozača.

Prvo se pretpostavljalo da je vozilom udario u bedem od snega, koji je nabacan prilikom čišćenja parking prostora. Međutim, tragovi govore da nije udario u sneg.

Pretpostavlja se da je vatra izbila sa točka prilikom šlajfanja dok se Jefto pokušavao da se isprakira, a zatim je zahvatila celo vozilo. Na mestu gde je izgoreo automobil vide se samo tragovi gareži.

Nezvanično, u automobilu su pronađene i neke flaše, pa se sumnja da je Kutlešić bio u alkoholisanom stanju. Ali, to će se utvrditi tokom istrage. Inače, Zlatiborci kažu da je bio dobar čovek, ali da je voleo da popije, prenosi Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strašno

05.02.2022 05:52

Protivpožarni aparat sam platio 10 EUR i držim ga ispod sjedišta. A vi kako god hoćete.